Categories
Agenda Cultura japonesa Saló del Manga Barcelona

28 Manga Barcelona, espais

Cada vegada falta menys per la cita del Manga Barcelona 2022 que es celebrarà a Fira de Gran Via (El Prat del Llobregat), el recinte compta amb 82.000 m2. repartits als pavellons 4, 6 i 7. Molts espais i una nova oferta d’activitats culturals. Te’n presentem algunes:  

  • Gran Escenari (dins d’un dels palaus firals) pels concursos de cosplay, concerts, exhibicions de ball, otaquiz, etc.
  • Auditori Manga, pels més cinèfils i davant la gran pantalla es projectarà cinema amb una selecció d’ anime i pel·lícules japoneses, que entren al concurs de Premi Auditori Manga Barcelona.  
  • Sala Manga Academy i Sala Kitsune seran aquells espais on buscar les presentacions de les editorials, distribuïdores, conferències, taules rodones.
  • Japan Experience serà aquell espai on tindrà lloc l’oferta d’activitats de cultura japonesa com per exemple la Nihongo Experience, per aprendre japonès amb Espai Daruma.  
  • Manga Sport, la zona on es poden practicar alguns esports, ja que manga i esport tenen lligams molt íntims i on hi haurà una l’exposició Expokon, un repàs a alguns dels títols més actuals i clàssics que s’han publicat sobre esports com el futbol, bàsquet o voleibol.
  • Budo Experience hi haurà demostracions i tallers de diferents disciplines d’arts marcials.  
  • Nihon Ryori són els tallers de gastronomia conduits per Comerjapones, complementat amb una exposició sota el braç amb el títol Itadakimanga: un recorregut per alguns dels plats japonesos que més habitualment trobem a lectures o visionats de manga i anime.
    Des del ramen fins a l’okonomiyaki, passant pels dorayaki o els mochi.  
  • Manga Kids ofereix als visitants més petits tant la Mangateca, per relaxar-se llegint alguns còmics o algunes sessions d’històries “contamanga”. Per als més creatius, hi haurà el Taller de dibuix Manga, el Manga Xapa, on personalitzar xapes; i Manga Play, per jugar i aprendre de la llengua i tallers de cultura japonesa.

  • Cool Japan on endinsar-se al món de la moda, cinema, societat, música, literatura, videojocs… els secrets més interessants de la cultura pop japonesa.

Dades bàsiques:  

El 28 Manga Barcelona tindrà lloc als Pavellons 4, 6 i 7 de Fira de Barcelona Gran Via. L’entrada al recinte per als visitants serà per la Porta 4, Carrer de la Botànica, 64 a L’Hospitalet de Llobregat.

HORARIS

Dijous 8 a diumenge 11 de desembre de 10h a 20 h.  

ENTRADES

No hi ha taquilles presencials, la venda d’entrades es farà exclusivament online al web oficial

Accés gratuït per a menors de 3 anys (nascuts a partir del 12 de desembre de 2019), acompanyats d’un adult amb entrada.

   

INFORMACIÓ MOBILITAT / ACCÈS A GRAN VIA  

Metro. L9 Sud, estacions “Fira” i “Europa / Fira” L10 Sud, estació “Foc”  

Autobús. Línies H12, V1, 46, 65 i 79  

Ferrocarrils Generalitat de Catalunya (FGC). Línies L8, S3, S4, S8, S9, R5, R50, R6 i R60 (Estació “Europa/Fira”)     

Per a més informació: MANGA BARCELONA  

També podeu seguir notícies i actualitat a la web i instagram Zona Japonesa

Per Godai

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *